Menu

Σύμβαση χρήσης

Παρακαλείσθε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, πριν προβείται σε οποιαδήποτε ενέργεια.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο επισκέπτης / χρήστης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.aromadiva.gr, παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.aromadiva.gr ανήκει στην επιχείρηση, με τα παρακάτω στοιχεία:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦ. ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΥ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΡΩΜΑΤΩΝ – ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ Γ.  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 58, ΠΕΥΚΑ, 57010, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΤΗΛ. 2310 676658

Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, αυτομάτως ο επισκέπτης συμφωνεί και δεσμεύεται από τα παρακάτω. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν την παρούσα ιστοσελίδα, παρακαλούμε μην την χρησιμοποιήσετε.
Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι απαραίτητο να εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Τα στοιχεία σας πρέπει να είναι αληθινά. Το e- security τμήμα της επιχείρησης μας, κάνει επαλήθευση των στοιχείων σας για την αποφυγή κακόβουλων διαθέσεων και την αποτροπή φαρσών. Αν εξακριβωθεί κάτι από τα παραπάνω ακολουθούν μέχρι και ποινικές διώξεις.
Πριν από κάθε αποστολή προϊόντων – και εφ΄ όσον χρειαστεί – επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικώς για την οριστικοποίηση της παραγγελία σας.

Προϊόντα

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσα από το κατάστημα μας, είναι αρίστης ποιότητας και πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.  Επίσης, αναφέρεται ευκρινώς η χρήση για την οποία σχεδιάστηκαν. Για την οποιαδήποτε διαφορετική χρήση ή εφαρμογή πέραν αυτής για την οποία κατασκευάστηκαν και προτείνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο χρήστης.
Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.aromadiva.gr σημαίνει πως αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις. Επίσης αυτό επικυρώνει αυτόματα και την παρούσα δήλωση παραίτησης από ευθύνη, του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εγγυάται πως όλες οι οι πληροφορίες για τα συστατικά και τη χρήση των προϊόντων, είναι πραγματικά. Επίσης, τυχόν σχόλια που αναφέρονται στα προϊόντα, έχουν γίνει με την προσωπική θέληση και πρωτοβουλία των χρηστών, των οποίων τα προσωπικά δεδομένα κρατούνται στο αρχείο μας.
Επειδή όμως θέλουμε να είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί σας και όχι μια ακόμη απρόσωπη ηλεκτρονική επιχείρηση, είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση σας, πριν είτε μετά από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος μας.

Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους. Οι τιμές μπορούν να αλλαχτούν από την επιχείρηση μας χωρίς καμία υποχρέωση προειδοποίησης. Επίσης, η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές σε περιόδους που διενεργούνται διαγωνισμοί, προσφορές και γενικότερες προωθητικές δράσεις. Ο αγοραστής χρεώνεται με την τιμή του προϊόντος που ισχύει τη στιγμή της αγοράς του. Τα προϊόντα μας εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα, paypal, με αντικαταβολή ή με κατάθεση στην τράπεζα.

Παραγγελίες

Για να αγοράσετε τα προϊόντα μας θα πρέπει: να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας, να κάνετε αγορά σαν επισκέπτης ή σαν πελάτης δημιουργώντας τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία σας για την έκδοση της απόδειξης σας και την αποστολή των προϊόντων. Ακολουθώντας τις οδηγίες, να επιλέξετε τον τρόπο εξόφλησης και τέλος να στείλετε την παραγγελία σας πατώντας “Επιβεβαίωση παραγγελίας”. Σε λίγα λεπτά θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης για τη λήψη της παραγγελίας σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.
Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά, στο τηλ. 2310 676658 ή να στείλετε e-mail στο sales@aromadiva.gr

Αποστολή προϊόντων

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με courier. Οι παραγγελίες παραδίδονται σε 2 -5 εργάσιμες ήμερες ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται ο αγοραστής. To ηλεκτρονικό κατάστημα www.aromadiva.gr δεν ευθύνεται για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης που τυχόν μπορεί να προκύψει λόγω έκτακτων γεγονότων, ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, δυσπρόσιτων περιοχών και γενικότερα λόγω καταστάσεων οι οποίες είναι εκτός λογικού ελέγχου του καταστήματος. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμο άμεσα, ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά ή με e-mail.
Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 2.5 ευρώ και για πληρωμή με Αντικαταβολή +1€. Αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 25€, τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Πληρωμή

Για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και με απλές διαδικασίες, δεχόμαστε όλους τους τρόπους πληρωμής. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα μας, χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

α) πιστωτική κάρτα
β) paypal
γ) αντικαταβολή δλδ. δεν τα προπληρώνεται, τα πληρώνεται με την παραλαβή τους με κόστος αντικαταβολής 1€
δ) κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο fax 2310 676658

ALPHA BANK    GR8701407130713002002001284
ΕΘΝΙΚΗ              GR7301106450000064560245801
EUROBANK       GR0202604340000160100283645
ΠΕΙΡΑΙΩΣ           GR5501722840005284039393294

Για αγορές άνω των 25 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παραγγελίας σας παραδίδεται άμεσα, στη διεύθυνση που μας υποδείξατε.
Τα έξοδα αποστολής για αγορές κάτω από 25 ευρώ είναι 2,5 ευρώ, για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος και για βάρος προϊόντων μέχρι 2 κιλά. Από 2 κιλά και πάνω, οι παραγγελίες αποστέλλονται μετά από ενημέρωση και επικοινωνία μαζί σας.
Οι παραγγελίες μας παραδίδονται ΑΜΕΣΑ. Αν υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας ζητούμε συγνώμη προκαταβολικά και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρία μας.

Πολιτική επιστροφής ή/και αντικατάστασης προϊόντων

Ο πελάτης (καταναλωτής) έχει προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει, χωρίς να αναφέρει τούς λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος. Ο προμηθευτής, από την πλευρά τον, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε από τον πελάτη (καταναλωτή) ότι αυτός υπαναχωρεί.

Ο πελάτης (καταναλωτής) μπορεί να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει να αντικατασταθεί με κάποιο άλλο ή την επιστροφή των χρημάτων του, σε περίπτωση αποδεδειγμένου λάθους που έγινε από το κατάστημα μας, δηλ. παρέλαβε λάθος προϊόντα ή προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.). Στην περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας του καταστήματος μας, ο αγοραστής θα πρέπει να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών (14) ημερών από την ημέρα που το παρέλαβε, χωρίς κανένα απολύτως κόστος μεταφοράς.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος και ο πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση του προϊόντος που αγόρασε με κάποιο άλλο ή με άλλο μέγεθος κλπ, ισχύουν όλα τα παραπάνω, αλλά ο πελάτης επιβαρύνεται με τα όλα τα έξοδα της αποστολής / μεταφοράς που θα προκύψουν καθώς και με τις οποιεσδήποτε διαφορές τιμής του νέου προϊόντος. Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης της αγοράς του έως και δεκατέσσερεις (14) ημερολογιακές ημέρες μετά την αγορά του.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνον εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση. Για παράδειγμα, αν αποσυσκευάσει το προϊόν, για να δει πώς είναι και αν λειτουργεί, αυτό δεν σημαίνει ότι μειώνει την αξία του.

Σε κάθε περίπτωση, τα προιόντα που δεν θα επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, τότε το κατάστημα μας δεν υποχρεούται να δεχτεί την οποιαδήποτε επιστροφή.

Επίσης, απαραιτήτως θα πρέπει το προϊόν που επιστρέφεται να συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα του με τα οποία παραλήφτηκε (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο και δελτίο αποστολής).

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί αφού πρώτα ο πελάτης επικοινωνήσει με e-mail στο:

info@aromadiva.gr, ή στο τηλ. 2310 676658

εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος, εξηγώντας το λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης του προϊόντος.

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ. Σύμφωνα με τη νομοθεσία: “Από το δικαίωμα υπαναχώρησης εξαιρούνται, μεταξύ άλλων, τα προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή”.

Προσωπικά στοιχεία

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.aromadiva.gr είναι σχεδιασμένο για το επισκέπτεστε και να κάνετε αγορές είτε σαν επισκέπτης, είτε σαν πελάτης προκειμένου να κάνετε χρήση των επιπλέον υπηρεσιών του. Τα στοιχεία που είναι απαραίτητα και θα σας ζητηθούν ώστε να πραγματοποιηθούν οι συναλλαγές που εσείς επιλέγετε, είναι: Ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο, e-mail επικοινωνίας, στοιχεία πιστωτικών καρτών εφόσον το επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής.
Οι παραπάνω πληροφορίες επισκεπτών – πελατών, κρατούνται στο τμήμα Οικονομικής διεύθυνσης της επιχείρησης μας και χρησιμοποιούνται για τους εξής και MONO λόγους:

  • Λήψη, Τιμολόγηση και Αποστολή της παραγγελίας.
  • Επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση που αφορά την παραγγελία του.
  • Εγγραφή στο newsletter για αποστολή πληροφοριακού – προωθητικού υλικού της επιχείρησης μας.
  • Παραλαβή δώρων μετά από διαγωνισμό.

Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τις παραπάνω χρήσεις των προσωπικών του δεδομένων, ΟΦΕΙΛΕΙ να ΜΗ χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.aromadiva.gr

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η λήψη, διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας στοιχείων και δεδομένων, υπόκειται στους όρους και τις διατάξεις του Ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας μας παραμένουν αυστηρώς απόρρητα και χρησιμοποιούνται μόνο για πραγματοποιηθούν οι παραπάνω ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρηση Aromadiva διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και πάντα σύμφωνα με το υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα ΟΦΕΙΛΕΙ να ΜΗ χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.aromadiva.gr

Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι είστε άνω των 18 ετών και συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τους λόγους που αναφέρονται στην παρούσα Δήλωση. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν δίνονται τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς προηγούμενη δική σας συναίνεση εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού.

Η ιστοσελίδα www.aromadiva.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
Η ιστοσελίδα www.aromadiva.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.
Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να εισέλθει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με τους κωδικούς που ο ίδιος επέλεξε και να αλλάξει, να τροποποιήσει ή να διαγράψει τα στοιχεία του, οποτεδήποτε επιθυμεί.

Ακόμη, μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
Επισκέπτες / χρήστες της ιστοσελίδας www.aromadiva.gr που είναι κάτω των 18 ετών, μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία.
Επίσης, οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας είναι δυνατόν να επεξεργάζονται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου

Για τη χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου του δικτυακού τόπου www.aromadiva.gr από τον επισκέπτη / χρήστη, ζητούνται τα εξής στοιχεία : Ονοματεπώνυμο – Διεύθυνση αποστολής – ΤΚ – Τηλέφωνο – E-mail – Πόλη – Χώρα – Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας αν ο χρήστης επιθυμεί αυτή τη μέθοδο πληρωμής.
Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται για την αποστολή των προϊόντων μας ή πληροφοριών, όπως: κατάλογοι, τιμοκατάλογοι, προσφορές. Τα στοιχεία αυτά, κρατούνται στο οικονομικό αρχείο της www.aromadiva.gr.

Οι διαχειριστές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μπορούν να χρησιμοποιούν τα στοιχεία των χρηστών, προκειμένου να καταγράφουν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του συναλλασσόμενου και να προβαίνουν σε νέες προσφορές, εκτός αν ο επισκέπτης / χρήστης ζητήσει να μη γίνονται τέτοιου είδους προσφορές. Τα στοιχεία που αφορούν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του επισκέπτη / χρήστη ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους.

Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας

Η Πιστωτική Κάρτα του επισκέπτη / χρήστη για την εξόφληση των αγορών των προϊόντων του www.aromadiva.gr, χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν κρατούνται και δεν χρησιμοποιούνται από το www.aromadiva.gr για κανέναν άλλο σκοπό.

Cookies

Η ιστοσελίδα www.aromadiva.gr χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη κατά την επιλογή ορισμένων υπηρεσιών και υποσέλιδων του δικτυακού τόπου ΜΟΝΟ εφόσον ο χρήστης ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή κατα την περιήγηση του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Links to 3rd Party Websites (“Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες”)

Ο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πιθανόν και να περιλαμβάνει links (“συνδέσμους”) προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από την επιχείρηση μας Aromadiva, αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση το www.aromadiva.gr δεν ευθύνεται για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί οι διαδικτυακοί τόποι ακολουθούν.

IP Addresses

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην ιστοσελίδα www.aromadiva.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

Λάβετε τα τελευταία νέα μας!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα!