Από 8 έως 22 Αυγούστου θα είμαστε ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ!

Menu

Από 8 έως 22 Αυγούστου θα είμαστε ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ!

Πόσο διατηρούνται οι καλές απομιμήσεις αρωμάτων?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
σο διατηρούνται οι καλές απομιμήσεις αρωμάτων?

Οι καλές απομιμήσεις αρωμάτων ακολουθούν τη διάρκεια ζωής των γνησίων, τα οποία κατά μέσο όρο διαρκούν περίπου 5 – 7 χρόνια. Ο σημαντικός παράγοντας όμως είναι η σωστή αποθήκευση του αρώματος, ώστε να επιτύχετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής του. Όλα τα αρώματα – και εδώ συμπεριλαμβάνονται και οι καλές απομιμήσεις αρωμάτων – έχουν το κάθε ένα και διαφορετικά συστατικά. Ο κοινός παρονομαστής όμως είναι ένας: Η σωστή αποθήκευση.

Πρέπει να γνωρίζετε, πως το καλό άρωμα, φτιάχνεται σαν το καλό κρασί. Φιλτράρεται, μεταγγίζεται και χρειάζεται κάποιο χρόνο, σε σωστές συνθήκες χώρου και θερμοκρασίας για να ωριμάσει. Η σωστή παραγωγική διαδικασία του αρώματος διασφαλίζει πως δεν θα διασπαστεί η αρωματική του σύνθεση και θα «δέσουν» τα συστατικά μεταξύ τους.

Perfume Tip: Εάν θέλετε τα αρώματα σας να διαρκούν περισσότερο, μην τα αποθηκεύετε στο μπάνιο ή σε άλλα υγρά ή ζεστά μέρη. Η θερμότητα, το φως και η υγρασία θα καταστρέψουν το άρωμα και θα μειώσουν την ποιότητα του. Φυλάξτε τα σε δροσερά, ξηρά σημεία, όπως το μπουντουάρ των καλλυντικών σας και προπαντός ΠΟΤΕ στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας!

σο διατηρούνται οι καλές απομιμήσεις αρωμάτων?Όταν λοιπόν δεν έχουμε σωστές συνθήκες αποθήκευσης, μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός και αλλοίωση των αρωματικών στοιχείων και κατ΄επέκταση να χαλάσει ή και να εξατμιστεί το άρωμα.

Η θερμότητα, το φως και ο αέρας είναι οι εχθροί του αρώματος. Για το λόγο αυτό συνιστάται να ζητάτε τα μπουκάλια στις απομιμήσεις αρωμάτων σας, να έχουν πάντα μεταλλικά spray και όχι πλαστικά, που είναι πιο φθηνά αλλά και πιο ευάλωτα. Θα πρέπει να διατηρείτε το άρωμα σας σε δροσερό περιβάλλον (ναι, ακόμη και στο ψυγείο) και οπωσδήποτε μακριά από το άμεσο φως, πχ. στο ραφάκι σας δίπλα στο παράθυρο. Η θερμότητα και το φως προωθούν την πτητικότητα και τη διάσπαση των ελαίων και των αρωματικών στοιχείων, έτσι το μπάνιο που είναι συχνά ζεστό και γεμάτο ατμούς, δεν είναι και το καλύτερο μέρος για να διατηρήσετε το άρωμα. Επίσης, κρατήστε το άρωμα σας μακριά από θερμαντικά σώματα και ειδικά ΠΟΤΕ στο αυτοκίνητο.

 

 

Λάβετε τα τελευταία νέα μας!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα!