Από 8 έως 22 Αυγούστου θα είμαστε ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ!

Menu

Από 8 έως 22 Αυγούστου θα είμαστε ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ!

Μοριακά αρώματα – Η νέα hot τάση στα αρώματα!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Μοριακά αρώματα - Η νέα hot τάση στα αρώματα!

Δεν είναι γνωστά στους περισσότερους. Όμως είναι η νέα τάση! Στον κόσμο της αρωματοποιίας, ο όρος «μοριακό άρωμα» υπάρχει εδώ κι αρκετά χρόνια, όπως υπάρχει και η εταιρία που τα δημιουργεί. Τα Μοριακά αρώματα, έχουν στην αρωματική τους σύνθεση ένα συστατικό που ονομάζεται Iso Ε Super.

Μοριακά αρώματα - Η νέα hot τάση στα αρώματα!Αυτή η μοριακή σύνθεση χρησιμοποιήθηκε για να προσδώσει πληρότητα και λεπτή δύναμη στα αρώματα. Στην πορεία όμως ανακαλύφθηκε πως εκτός από τα χαρακτηριστικά αυτά, δίνει και κάποια άλλα, εξίσου εκπληκτικά!

Το τεχνητό αρωματικό μόριο Iso E Super που είναι και το βασικό συστατικό των αρωμάτων αυτών, στην αγνή του μορφή δεν έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά. Πάνω στο ανθρώπινο δέρμα όμως, μεταμορφώνεται.

Συγκεκριμένα, το πρωτοποριακό αυτό είδος των αρωμάτων αυτών (Μοριακά αρώματα) με το Iso E Super, έχει την ικανότητα να «δένεται» με τις φυσικές φερομόνες του κάθε ανθρωπίνου σώματος και να δημιουργεί μια ξεχωριστή μυρωδιά, μοναδική για τον καθένα. Το φοβερό με τα Μοριακά αρώματα ή αλλιώς «αρώματα με φερομόνες», είναι ότι κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς μυρίζουν. Από δέρμα σε δέρμα το άρωμα αλλάζει έντονα, φεύγει και επανέρχεται διακριτικά και πάντα σε σχέση με την θερμοκρασία του δέρματος και του περιβάλλοντος. Αλλιώς μυρίζει σε έναν άντρα και αλλιώς σε μία γυναίκα και σε σχέση πάντα με τα παραπάνω. Επιπλέον, οι φερομόνες φαίνεται ότι επηρεάζουν την ερωτική μας συμπεριφορά, καθοδηγώντας μας ασυνείδητα στην επιλογή ή την απόρριψη ενός ερωτικού συντρόφου. Mε άλλα λόγια, διεγείρουν τα πιο πρωτόγονα κέντρα του εγκεφάλου, προκαλώντας ενστικτώδεις αντιδράσεις.

Με τα Μοριακά αρώματα βλέπουμε την τέχνη της αρωματοποιίας να συναντά την επιστήμη της χημείας! Καταλαβαίνεις ότι είναι μοναδικά αφού όταν τα φοράς, η μυρωδιά τους έχει την ιδιότητα να χάνεται από το δέρμα, αλλά επιστρέφει πάντα και κρατάει για μέρες. Εσύ μπορεί να μη τη μυρίζεις, οι άλλοι θα τη μυρίζουν πάνω σου. Θα νιώθεις και θα είσαι μοναδικός, κάθε φορά που κάποιος θα σε ρωτάει τι άρωμα φοράς. Αυτοί είναι και κάποιοι από τους λόγους, για τους οποίους έχουν ήδη αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς.

Τα Μοριακά αρώματα είναι σχεδιασμένα για να φοριούνται από άντρες και από γυναίκες και μπορείτε να τα βρείτε και στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας!

 

Λάβετε τα τελευταία νέα μας!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα μας προϊόντα!